Ana Sayfa / Ana Sayfa / Tanıtım Filmi

Sosyal Market Vakfı Tanıtım Filmi

Sosyal Market Vakfı

İstanbul’un ve Türkiye’nin tarihsel merkezi Beyoğlu kurulduğu günden beri medeniyetin, şehir kültürünün, dayanışmanın ve bereketin şehri olmuştur. Geçen yüzyıllar içinde sayısız, kurum, kuruluş, sivil toplum örgütü burada kurulmuş ve insanlara hizmet etmiştir. İnsanlar bu kurumlar sayesinde iyiliği, güzelliği, dayanışmayı örgütlemiştir. Tekkeler, asitaneler ve dergahlar ile başlayan toplumsal dayanışma kurumlarına modern zamanlarda modern kurumlar eklenmiş... Devamı için tıklayınız.

Mikro Kredi Destek Projesi Tanıtım Filmi

Mikro Kredi Destek Projesi

MİKROFİNANS, yoksul KADINLARIN kendi kendilerine gelir getirici faaliyette bulunmalarına imkân sağlayan KÜÇÜK BİR SERMAYEDİR.MİKROFİNANSIN AMACI, Klasik yollarla (banka kredisi) kredi alamayacak kişilere; yoksulluğu, gelir dağılımındaki adaletsizliği ve işsizliği azaltacak şekilde, ailesi ve kredi alan için, kendi kendine gelir getirici bir faaliyet yapılmasını, ekonomik ve sosyal kalkınmayı sağlamaya katkı sağlayacak SERMAYE İHTİYACINI KARŞILAMAKTIR.