Ana Sayfa / Haberler

Sosyal Market Vakfı Haberleri

TORUNLAR GIDA'DAN 15 TON PİRİNÇ YARDIMI

Sosyal Marketimiz bu bayramda da ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak için çalışmalarına devam etti

1857'YE SOSYAL MARKET YAZ GÖNDER SOSYAL MARKETE 5 TL BAĞIŞTA BULUN

Sosyal Market Vakfı, yardıma muhtaç insanlar için Ramazan Ayı’nda başlattığı SMS sistemi ile Sosyal Market için bağış toplayacak.

SOSYAL MARKET RAMAZANDA DA KALPLERE DOKUNUYOR

Sosyal Market Ramazan’da da yardıma muhtaç yoksullara elini uzatmaya, kalplere dokunmaya devam ediyor.

YAŞLILARA EVDE BAKIM

Sosyal Market’e gelmek için sağlık koşulları elvermeyen yaşlı vatandaşların bakımları Sosyal Market bünyesinde oluşturulan ekip tarafından yapılmaya devam ediliyor.

BOLULU HASAN USTA'DAN TATLI YARDIMI

Sosyal Market firmalarımızın da desteğiyle Ramazan ayında da her kalbe dokunmaya devam ediyor

360 TV SOSYAL MARKET RÖPORTAJI

Sosyal Market Basında yankı uyandırmaya devam ediyor!Geçtiğimiz günlerde 360 tv ‘yi Sosyal Market Vakfımızda ağırladık

ÇUKUR MAHALLESİ EV ZİYARETİ

Belediyemiz Ramazan ayı içerisinde her mahallede sokak iftarı düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geliyor

CARREFOURSA, SOSYAL MARKET’İN RESMİ DESTEKÇİSİ OLDU

Sosyal Market, 2011 yılından itibaren en büyük destekçisi olan CarrefourSA ile imzaladığı destek ve işbirliği protokolü ile kalıcı hale getirildi.

SOSYAL MARKET’TEN SURİYELİLERE SOĞUK ÇAY YARDIMI

Çaykur tarafından Beyoğlu Belediyesi Sosyal Market’te değerlendirilmek üzere verilen içeceklerin fazlası Suriye’de savaş mağdurlarına ve ülkemizdeki Suriyeli mültecilere gönderildi.

Hoş Geldin Bebek Projesi Devam Ediyor

“Hoş Geldin Bebek” toplumun tüm kesimlerinin adeta bir renk yelpazesi yarattığı bir yerleşim merkezi olan Beyoğlu’ nda devam ediyor.

İlk Sayfa  1   2  3  4  5  Son Sayfa