Ana Sayfa / Haberler

Sosyal Market Vakfı Haberleri

Beyoğlu Belediyesi’nden Suriyeli Mültecilere Yardım Eli

Beyoğlu Belediyesi Sosyal Market Vakfı, AK Parti Beyoğlu Kadın Kolları Teşkilatı ve Asitane Vakfı işbirliğiyle Suriyeli mülteciler için hazırlanan yardım TIR’ı yola çıktı.

Sosyal Market Alan Elle Veren El Arasında Bir Köprüdür

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sosyal Market’e desteklerinden dolayı Anadolu Birlik Holding Başkanı ve aynı zamanda Karaman Milletvekili olan Recep Konuk’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.

Bu Proje Türkiye’de Rol Model Olur

Sosyal Market’i ziyaret eden Gazeteci-Yazar Ayşe Böhürler, “Bu güzelliklerin hepsinin bir araya getirilmesi beni çok etkiledi.Bu proje inşallah Türkiye’de bir rolmodel olur ve bütün belediyelerimize yayılır.” dedi.

Bir Sms ile Sizde Yoksullara Umut Olun

Bugüne kadar Beyoğlu’nda binlerce yoksula yardım eli uzatan Sosyal Market, başlattığı SMS kampanyası ile sizleri de yoksullara umut olmaya çağırıyor.

Sosyal Market’in En Önemli Özelliği Şeffaflığıdır

Seyidoglu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu’yu ziyaret eden Beyoğlu Belediyesi ve Sosyal Market Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Misbah Demircan...

Engelli Yavrularımızın Hepsi Hayatımızın Bir Parçasıdır

Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vasıtasıyla Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezide “Engelleri Birlikte Aşıyoruz” programı düzenledi.

Sosyal Market’e Gönül Rahatlığıyla Destek Sağlanıyor

Beyoğlu Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarına göre yardım alabilmeleri amacıyla kurduğu “Sosyal Market“ uygulamasına büyük firmalardan destek gelmeye devam ediyor.

İstanbul 2.Bölge Milletvekili Av.Fatma Benli Sosyal Marketimizi ziyaret etti

25/08/2105 Salı günü İstanbul 2.Bölge Milletvekili Av.Fatma Benli Beyoğlu Belediye Başkanımız Sn.Ahmet Misbah Demircan ı makamında ziyaret ederek ardından Sosyal Marketimizi ziyaret etti

HOŞGELDİN MELİSA BEBEK!

Hoşgeldin bebek projesi kapsamında Çatma Mescit mahallesinde Yavuz ailesi bizlere kapılarını açtı.Melisa bebeği ziyaret edip ailesiyle sohbet etme fırsatı bulduk

SOSYAL MARKET BAYRAMDA YİNE YOKSULLARA KUCAK AÇTI

Sosyal Market bu bayramda da yoksullara umut oldu. Çocuklarına bayramlık giysiden gıdaya kadar ihtiyaçlarını Sosyal Market’ten ücretsiz sağlayan binlerce yoksul aile bayramda rahat bir nefes aldı.

İlk Sayfa  1   2  3  4  5  Son Sayfa