Ana Sayfa / Haberler

Sosyal Market Vakfı Haberleri

Beyoğlu’nda İş Kadınları Sosyal Market için el ele

Beyoğlu’nda Sosyal Market’in ihtiyaç sahiplerine 8 yıldır aralıksız olarak uzattığı yardım elinin daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla bağış yemeği düzenlendi.

İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Sosyal Market İle Gülüyor

Beyoğlu’nda dar gelirli ailelerin her türlü ihtiyacını gideren Sosyal Market, şimdi de yaklaşık 3 ton hamsiyi ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtarak gönülleri bir kez daha fethetti.

Meclis Üyeleri Sosyal Market’i ziyaret etti

AK Parti ve CHP’li meclis üyeleriyle birlikte Sosyal Market’i ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Gelen yardımı istifleyerek doğru yere ulaştıran bir sistem kurduk.” dedi.

Sosyal Market Engel Tanımıyor

Beyoğlu‘nda yaşayan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar, İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışından etkilenmedi.

Halep’e 5 Tır yardım

Beyoğlu Belediyesi, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Türk Kızılayı tarafından Halep için başlatılan "Kardeşlik Seferberliği" kampanyasına 5 TIR yardım malzemesiyle destek verdi. TIR’lar Maltepe sahilde düzenlenen törenin ardından dualarla Halep’e uğurlandı.

17 ülkeden 40 Wego üyesi Sosyal Market’i ziyaret etti

WeGo (Dünya Yerel Yönetimler ve Şehirler E-devlet Organizasyonu) üyesi Belediye Başkanları ve temsilcileri Beyoğlu Sosyal Marketi ziyaret etti.

Beyoğlu’nda 2000 çocuğun bayramlığı Sosyal Market’ten

Her bayram olduğu gibi yaklaşan kurban bayramında da 2000’den fazla ihtiyaç sahibi çocuğun bayramlıkları Sosyal Market tarafından ücretsiz olarak karşılanacak.

Kurban Bağış Organizasyonu

'Hayatı Bayram yapmak gönüllere dokunmaktır' prensibi ile Sosyal Market Vakfımız Belediyemiz işbirliğiyle Vekaletle Kurban Bağış organizasyonu düzenlemiştir.Küçükbaş kurban bedeli 750 tl ,büyükbaş hisse bedeli ise 950 tl ‘dir.İhtiyaç sahiplerine el uzatabilmek için desteklerinizi bekliyoruz.

Bize Mağdur ve Mazlum İnsanlara Yardım Etmek Düşer

"Dostluk Eli Yardım Seli" kampanyasında toplanan yardımlar, terör olayları nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlar ile BayırbucakTürkmenleri'ne ulaştırılmak üzere Maltepe'den dualarla yola çıktı.

Alan El İle Veren El Arasında Köprüyüz

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kurulduğundan bu yana sosyal markete destek olan Hayat Holding ailesini şirket merkezinde ziyaret etti.

İlk Sayfa  1   2  3  4  5  Son Sayfa