Gönüllü Kimdir?

İhtiyaç Sahibi vatandaşlarımıza Destek olabilmek amacıyla  Zamanını ve emeğini İçinde yaşadığımız toplumda yaşayan mağdur durumdaki insanlara  katkıda bulunabilmek amacıyla sarfeden bununla birlikte  İhtiyacı olan insanlara yardım edebilmenin mutluluğunu ve huzurunu  yaşayabilmek amacıyla Sosyal Market Vakfının her türlü çalışmasına   gönüllü olarak destek sağlayandır.Sosyal Market Vakfı Gönüllüsü  sahip olduğu fiziki güç, maddi imkan, zaman, bilgi, yetenek ve deneyim gibi özelliklerinden birini veya birkaçını Vakfımızın  olağan veya proje bazındaki çalışmaları için sunabilecek durumda olan ve bunun karşılığında maddi bir beklentisi bulunmayan kimsedir.

Sosyal Market Vakfımız  için gönüllü başvuru formunu doldurarak gönüllü olmak isteyen talebini yazılı olarak bildirir. Gönüllü adayımız  detaylı görüşme için vakfa davet edilerek kendisi ile ayrıntılı bir görüşme yapılarak hangi konularda vakfımıza gönüllü olarak destek olacağı belirlenir. Sosyal Market Vakfımız  tarafından ihtiyaca binaen ve gönüllünün katkı sağlayabileceği alan ve zaman göz önünde bulundurularak faaliyetlere katılımı için davet edilir veya gönüllü, tanımladığı ve teklif ettiği çalışmayı vakfın kabulü ile gerçekleştirir.

Gönüllünün yapmış olduğu aktiviteler bir form ile birlikte dosyasında tutulur.